Search found 3 matches

by hamiam
Sat Mar 26, 2016 9:11 pm
Forum: Troubleshooting Help
Topic: sharp sdr# does not show a devise in conroller box.
Replies: 28
Views: 58867

Re: sharp sdr# does not show a devise in conroller box.

Got it working. Re-downloaded the drivers from Osmocom. FWIW, it appears the current drivers downloaded by the SRD# install-rtlsdr.bat aren't correct, at least for some installations. Yes, I had previously tried different drivers, direct download from Osmocom. Well, I don't know. :roll: Even on a 64...
by hamiam
Sat Mar 26, 2016 12:58 am
Forum: Troubleshooting Help
Topic: sharp sdr# does not show a devise in conroller box.
Replies: 28
Views: 58867

Re: sharp sdr# does not show a devise in conroller box.

About your Windows install, if you install a driver to interface 1, some programs (I think SDR# does this) will actually default to try and use that device...which is the IR LED remote control interface on the dongle (not used for SDR). You need to make absolutely sure that there is no WinUSB drive...
by hamiam
Fri Mar 25, 2016 3:24 am
Forum: Troubleshooting Help
Topic: sharp sdr# does not show a devise in conroller box.
Replies: 28
Views: 58867

Re: sharp sdr# does not show a devise in conroller box.

I believe I have a similar, or the same, problem. I have the RTL-SDR as pictured: http://rtlsdrblog.rtlsdrblog.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/04/main_dongleonly_site2.jpg The config window, when I bring it up, shows E4000, not R820T, as pictured in the Quick-Start Guide, and there are no dev...