Page 1 of 1

Add on LevelMeter plugin

Posted: Tue Jun 11, 2019 2:19 pm
by SM7FQX
Hi,
I try to get the LevelMeter running. I am using Windows 10. After editing the .xml file with NotePad I fail to save my "new" .xml file. I get the message "You cant open the file. I have tried to change my authority for the file but still no success. Please help me
/Ulf SM7FQX

Re: Add on LevelMeter plugin

Posted: Wed Jun 12, 2019 5:16 am
by alanzfq
SDR# must not be in "Program Files"
Alan

Re: Add on LevelMeter plugin

Posted: Wed Jun 12, 2019 10:48 am
by SM7FQX
Thank you Allan. Now it works
/Ulf

Re: Add on LevelMeter plugin

Posted: Wed Jun 12, 2019 12:45 pm
by qrp
you're don't need such plugin. Just use HDSDR, it already has level meter and allows to select RMS or Peak mode.

Also note, that level depends on selected bandwidth, so when you measure level in CW mode for 500 Hz bandwidth and in AM mode for 20 kHz bandwidth, these levels will be different.

Also note, that you needs to calibrate your level by applying singal generator with known level and then use calibration window: Options -> Calibration Settings -> S-meter Calibration