Not receiving email when post gets replies, regardless of settings

Talk about anything else here.
Post Reply
KevinJones
Posts: 21
Joined: Mon May 04, 2020 4:38 pm

Not receiving email when post gets replies, regardless of settings

Post by KevinJones » Mon May 11, 2020 3:22 pm

I am turning to the board for this issue as I cannot find a way to message or contact an administrator.

I have been unable to receive email notifications for a topic I posted:

GQRX - unexpected plot when changing frequency range
viewtopic.php?f=1&t=5736

I have checked as carefully as I can to be sure I have done everything possible to make this happen.

I have the following options checked:

Board Preferences > Edit posting defaults > Notify me upon replies by default: yes

Board Preferences > Edit notification options > "email" checked for all options

I also explicitly subscribed to this topic. Checking:

Overview > Manage subscriptions

I find listed under topics subscribed to:

GQRX - unexpected plot when changing frequency range
viewtopic.php?f=1&t=5736

Can an administrator please help me sort this out?

Thanks.

rtlsdrblog
Site Admin
Posts: 2816
Joined: Mon Nov 19, 2012 11:54 pm

Re: Not receiving email when post gets replies, regardless of settings

Post by rtlsdrblog » Wed May 13, 2020 6:07 am

Looks like an issue in our backend SMTP login. Google stopped accepting the server login, not sure why. Will look into it.

KevinJones
Posts: 21
Joined: Mon May 04, 2020 4:38 pm

Re: Not receiving email when post gets replies, regardless of settings

Post by KevinJones » Wed May 13, 2020 7:19 pm

rtlsdrblog wrote:
Wed May 13, 2020 6:07 am
Looks like an issue in our backend SMTP login. Google stopped accepting the server login, not sure why. Will look into it.
Thanks!

Post Reply