No Audio...SDR#... RF signals on waterfall ok

Need help installing or figuring out something about your SDR? Ask here.
Post Reply
WD8AYC
Posts: 2
Joined: Sun Feb 01, 2015 3:24 am

No Audio...SDR#... RF signals on waterfall ok

Post by WD8AYC » Sun Feb 01, 2015 3:58 am

I have RF sig. on waterfall but no audio... When I click start. Audio panel goes dim ( Can't make changes ).... SDR# shows up on Windows Mixer as "SDR# IQ Imbalance Gain" and volume is all the way up... I just installed it for the first time... So I am very new...

rtlsdrblog
Site Admin
Posts: 2410
Joined: Mon Nov 19, 2012 11:54 pm

Re: No Audio...SDR#... RF signals on waterfall ok

Post by rtlsdrblog » Wed Feb 04, 2015 10:19 am

Is the volume muted in SDR#?

Is the audio set to Unity Gain (Unity gain should not be checked)?

Or is squelch turned on?

WD8AYC
Posts: 2
Joined: Sun Feb 01, 2015 3:24 am

Re: No Audio...SDR#... RF signals on waterfall ok

Post by WD8AYC » Tue Feb 10, 2015 7:45 pm

No just had to re install the software..... I think I goofed up the driver install.... But thanks for the comment... Now im having trouble finding any set up info for my NooElec Ham it UP up converter....

Post Reply