Page 1 of 1

RTL-SDR Saturated Spectrograph

Posted: Thu Oct 11, 2018 8:51 pm
by Murphy625
Help!
Been using my RTL SDR with SD Sharp for the past week and when I went to turn it on a few minutes ago, my spectrograph window is saturated on all frequencies and all modes (Quad and Direct sample)

I even tried disconnecting the antenna and I get the same thing.

I've made no changes to any software, USB cables, or anything else.. It just started doing this.

Did my dongle just fry out?

Re: RTL-SDR Saturated Spectrograph

Posted: Thu Oct 11, 2018 9:16 pm
by Murphy625
I fixed it.. It was an issue with SD Sharp itself.. Had to reinstall the software.

Re: RTL-SDR Saturated Spectrograph

Posted: Fri Oct 12, 2018 6:31 am
by rtlsdrblog
It was probably just the zoom, or Y-axis settings that were adjusted to push the graph off screen.