Unitrunker issue??

Need help installing or figuring out something about your SDR? Ask here.
Post Reply
peteetongman
Posts: 3
Joined: Thu Mar 27, 2014 6:52 pm

Unitrunker issue??

Post by peteetongman » Fri Mar 28, 2014 2:55 am

I followed this guy's video tutorial to the letter http://www.youtube.com/watch?v=qGMXG8e70-M, but it seems like Unitrunker is not 'hearing' the signal I have tuned to. Even if I tune to static, the scope is flat-lined. Anybody know anything I can check?

rtlsdrblog
Site Admin
Posts: 2382
Joined: Mon Nov 19, 2012 11:54 pm

Re: Unitrunker issue??

Post by rtlsdrblog » Thu Apr 03, 2014 12:48 am

Sounds like an issue with your virtual audio cable. Check to see in Windows recording properties that you VAC is set up correctly, and is not muted or on low volume or anything like that. SDR# needs to be outputting to the VAC. Also try setting VAC as your default audio device.

scannergoderich
Posts: 15
Joined: Thu Apr 17, 2014 5:44 pm

Re: Unitrunker issue??

Post by scannergoderich » Fri Apr 25, 2014 12:31 am

March 29th i believe it was, a new version of unitrunker came out with build in support for the r820t tuner series.
This means you no longer require SDR sharp with unitrunker.

Link for download : http://www.unitrunker.com/download/UniT ... .27.19.msi
Link for instructions to the new unitrunker series:
http://www.rtl-sdr.com/rtl-sdr-tutorial ... nitrunker/

Post Reply