nfm in sdrsharp

Need help installing or figuring out something about your SDR? Ask here.
leoab
Posts: 16
Joined: Mon Jul 20, 2015 3:47 pm

Re: nfm in sdrsharp

Post by leoab » Thu Jul 23, 2015 2:17 pm

hello,

this is the screen with paint,
i think ,it's good for you
best regards
léon
Attachments
ecran.png
ecran.png (702.26 KiB) Viewed 5479 times

rtlsdrblog
Site Admin
Posts: 2421
Joined: Mon Nov 19, 2012 11:54 pm

Re: nfm in sdrsharp

Post by rtlsdrblog » Fri Jul 24, 2015 1:08 am

Your settings look correct, but try increasing the Bandwidth to about 12500, and checking "Correct IQ". You should at least be hearing static noise.

I don't see any signals on your spectrum, do you sometimes see any signals spikes in the spectrum?

leoab
Posts: 16
Joined: Mon Jul 20, 2015 3:47 pm

Re: nfm in sdrsharp

Post by leoab » Fri Jul 24, 2015 5:02 am

hello
thanks for answer,i send you my full screen
thanks and best regards
léon
Attachments
ecran3.png
ecran3.png (941.3 KiB) Viewed 5469 times

leoab
Posts: 16
Joined: Mon Jul 20, 2015 3:47 pm

Re: nfm in sdrsharp

Post by leoab » Fri Jul 24, 2015 6:34 am

hello,

i hear a little,i hear the voice but weakly
but it's better
leon

leoab
Posts: 16
Joined: Mon Jul 20, 2015 3:47 pm

Re: nfm in sdrsharp

Post by leoab » Sat Jul 25, 2015 9:02 am

hello,

i say thank you very much for your help ,it's very good now o nfm,fantastic
many thanks
regards
leon

Post Reply