Installing RTL-SDR Panorama on a Windows 7 / 64 bit system?

Main forum to discuss RTL-SDR related topics.
Post Reply
dc0vd
Posts: 1
Joined: Tue Aug 29, 2017 9:17 am

Installing RTL-SDR Panorama on a Windows 7 / 64 bit system?

Post by dc0vd » Sat Oct 07, 2017 4:26 pm

Hallo,
who can help me to install RTL-SDR Panorama on my PC, running with Windows 7/64 bit?
https://www.rtl-sdr.com/rtl-sdr-tutoria ... se-source/
For the necessary keenerds build I find only links to the 32 bit version.


Greetings from Germany

rtlsdrblog
Site Admin
Posts: 1817
Joined: Mon Nov 19, 2012 11:54 pm

Re: Installing RTL-SDR Panorama on a Windows 7 / 64 bit syst

Post by rtlsdrblog » Sun Oct 08, 2017 3:26 pm

The 32-bit version should still work just fine on a 64-bit system.

on1bes
Posts: 23
Joined: Sat Dec 24, 2016 11:03 pm

Re: Installing RTL-SDR Panorama on a Windows 7 / 64 bit syst

Post by on1bes » Thu Oct 19, 2017 9:46 pm

Here too.

tedtlaw
Posts: 1
Joined: Tue Feb 13, 2018 4:12 pm

Re: Installing RTL-SDR Panorama on a Windows 7 / 64 bit system?

Post by tedtlaw » Tue Feb 13, 2018 4:14 pm

Yeah! I am not clear on this as well. Does anyone have clear step by step procedure on how to install this and get it to run?

rtlsdrblog
Site Admin
Posts: 1817
Joined: Mon Nov 19, 2012 11:54 pm

Re: Installing RTL-SDR Panorama on a Windows 7 / 64 bit system?

Post by rtlsdrblog » Tue Feb 13, 2018 11:28 pm

All you need to do is copy the rtlpan.exe file into the folder with the drivers, be it keenerds or the osmocom ones.

on1bes
Posts: 23
Joined: Sat Dec 24, 2016 11:03 pm

Re: Installing RTL-SDR Panorama on a Windows 7 / 64 bit system?

Post by on1bes » Mon Feb 26, 2018 10:00 pm

What is not clear ? Just follow the instructions from https://www.rtl-sdr.com/?s=RTL+Panorama.
Dit it many times.

Post Reply