Nooelec dongle and SDR#

Talk about other SDR products like the FunCube, HackRF, BladeRF etc.
Post Reply
bloodnock
Posts: 2
Joined: Tue Feb 18, 2020 1:45 am

Nooelec dongle and SDR#

Post by bloodnock » Tue Feb 18, 2020 1:59 am

Hi,

I'm a newbie, so please forgive me if this has been asked and answered ad infinitum...

I have a Nooelec SMArt v4 dongle. It works with CubicSDR and HDSDR, but I can't get it to work with SDR#. What am I missing?

I'd also like to run Spectrum Spy... but i can't see anyway to select an input device... again... what am I missing.

Thanks for any help.

Dennis B

rtlsdrblog
Site Admin
Posts: 2563
Joined: Mon Nov 19, 2012 11:54 pm

Re: Nooelec dongle and SDR#

Post by rtlsdrblog » Tue Feb 18, 2020 12:05 pm

For SDR#, best to run through our quickstart guide at www.rtl-sdr.com/QSG.

Spectrum Spy is only for Airspy dongles, not RTL-SDRs.

bloodnock
Posts: 2
Joined: Tue Feb 18, 2020 1:45 am

Re: Nooelec dongle and SDR#

Post by bloodnock » Tue Feb 18, 2020 6:32 pm

Thank you. The QSG is very helpful.

DB

Post Reply